13.-15. november var jeg en tur på
Tautra for å bl.a. bivåne årets juleølkonkurranse i regi av Norbrygg. Arrangementet holdes hvert år på
Klostergården november måned, og det kåres både vinnere i ulike klasser i flaskekonkurranse, samt en publikumsfavoritt. Festmiddag med tilhørende ølmeny er også på programmet i tillegg til faglig innhold.
Stjørdalsbryggeriet stilte med to mann på lørdag og fortalte om bryggeriets korte, men interessante historie. Vi var en håndfull på søndag formiddag som tok turen innom de flotte bryggerilokalene med tilstøtende spisested og museum.
Jeg var førstereisgutt i år, og hadde på forhånd blitt forespeilet et trivelig og intimt arrangement. Det skulle vise seg å innfri. Rustikke, sjarmerende lokaler på en øy i Trondheimsfjorden kombinert med herlig mat, flotte folk og ikke minst mye godt drikke ga mersmak, og jeg kommer nok definitivt tilbake. Kan anbefales på det groveste.
Bilder fra helgen:
|
Veggkunst: bryggeren Jørn Anderssen i midten, omkranset av sine "disipler" |
|
Visdomsord |
|
Duggfrisk, meget kortreist øl |
|
Klosterruinene |
|
Samling i baren før foredraget starter |
|
Mikael Slettedal (t.v.) og Halvard Andresen forteller om Stjørdalsbryggeriet |
|
Kveldens meny |
|
Staselig pyntet bar |
|
Staselig pyntet bartender |
|
Avbrekk fra juleølet ;) |
|
Stjørdalsbryggeriet |
|
Nystartet krambod (ølutsalg og hjemmebryggerbutikk) på Hjelseng gård |
|
Spisestedet |
|
Museumsdelen i andre etasje |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar