Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

tirsdag 1. desember 2015

Tautra 2015

13.-15. november var jeg en tur på Tautra for å bl.a. bivåne årets juleølkonkurranse i regi av Norbrygg. Arrangementet holdes hvert år på Klostergården november måned, og det kåres både vinnere i ulike klasser i flaskekonkurranse, samt en publikumsfavoritt. Festmiddag med tilhørende ølmeny er også på programmet i tillegg til faglig innhold.


Stjørdalsbryggeriet stilte med to mann på lørdag og fortalte om bryggeriets korte, men interessante historie. Vi var en håndfull på søndag formiddag som tok turen innom de flotte bryggerilokalene med tilstøtende spisested og museum.


Jeg var førstereisgutt i år, og hadde på forhånd blitt forespeilet et trivelig og intimt arrangement. Det skulle vise seg å innfri. Rustikke, sjarmerende lokaler på en øy i Trondheimsfjorden kombinert med herlig mat, flotte folk og ikke minst mye godt drikke ga mersmak, og jeg kommer nok definitivt tilbake. Kan anbefales på det groveste.

Bilder fra helgen:

Veggkunst: bryggeren Jørn Anderssen i midten, omkranset av sine "disipler"

Visdomsord

Duggfrisk, meget kortreist øl

Klosterruinene


Samling i baren før foredraget starter

Mikael Slettedal (t.v.) og Halvard Andresen forteller om StjørdalsbryggerietKveldens meny

Staselig pyntet bar

Staselig pyntet bartender

Avbrekk fra juleølet ;)Stjørdalsbryggeriet

Nystartet krambod (ølutsalg og hjemmebryggerbutikk) på Hjelseng gård


Spisestedet

Museumsdelen i andre etasje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar