Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

fredag 17. november 2017

Oktobersysler 2017

Tiden løper av gårde, og oktober har blitt historie allerede. Med full jobb, en påbegynt mastergrad på si og diverse forberedelser til familieforøkning i desember har det ikke blitt mye tid til brygging. Men det ble igjen avholdt Oktoberfest på Søndre Hvaal, og i den forbindelse laget jeg en ny tappetårnløsning.


Kjøpte en lineær aktuator fra eBay der tanken var å ha et skjult tappetårn som kunne heves og senkes. Koblet denne via en bryter til en 12V strømforsyning. Øl og gass måtte da stå eksternt i denne løsningen. Utfordringen var at med kun én aktuator ble det hele litt vinglete. I tillegg hadde jeg en liten sabotør i form av en mus som gnagde på ølslangen kvelden i forveien. Så sedvanlig ble det noe nødfiksing før gjestene ankom. Litt hobbymekk, men det funka til formålet, dog må det forbedres både funksjonelt og estetisk. Festen ble stor suksess, og man ble kvitt 40 liter tsjekkisk pilsner og ca 10 liter weissbier :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar