Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

mandag 17. desember 2012

En smak av det gode liv

Undertegnede og den bedre halvdelen var i Gøteborg i weekenden. Under oppholdet avla vi Thörnströms Kök en visitt. Her ble det disket opp ikke mindre enn 8 retter og de hadde en spesialsydd ølmeny tilpasset måltidet (selvsagt hadde de også en vinmeny, men det valget var ganske enkelt).

Uten å virke for snobbete var det et meget godt komponert måltid med en match made in heaven hva tilhørende drikke angår. Bortsett fra øl nummer to servert til første forrett og hvilerett (en havreøl jeg har glemt navnet på) er dette hva som ble servert:

Aperitìf

Wisby Pils (Svensk)
En lett og frisk svensk lager.

Link til systembolaget:
Andre forrett og hvilerett

Oppigårds Amarillo (Svensk)
Velhumlet Pale Ale

Link til systembolaget:


Hovedrett

Mohawk Extra IPA (Svensk)
MEGET god IPA!

Link til systembolaget:


Dessert og hvilerett

Lindemans Apple (Belgisk)
En slags eple-Lambic. Interessant smak, cideraktig. Veldig passende til dessert.

Link til produsent:Summa summarum; en meget god opplevelse! Anbefales på det groveste. Med en slik mat- og drikkemeny og èn stjerne i Guide Michelin skal det godt gjøres å trå feil. Totalen kom på snaue 2000 svenske kroner (driks eksl.), så prisen er ovehodet ikke avskrekkende (sammenlignet med hva man kan forvente på tilsvarende restauranter, særlig her til lands).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar