Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

lørdag 31. august 2013

Kegerator-mod

Jeg har gjort et par modifiseringer på min lille kegerator. Det startet med at jeg skulle kjøpe en ny 2kg CO2-tank for å ha i reserve. De var imidlertid utsolgt for denne på Bra-Tek, så jeg kjøpte en 5 kg i stedet (pris: 851 +mva.). Denne passet selvfølgelig ikke i kjøleskapet, men det var ikke langt om å gjøre heller. Løsningen var å skjære vekk litt av plastramma i døra (foreløpig et meget stygt kutt, men det skal bøtes på etter hvert). Plutselig hadde jeg plass til 5 kg CO2 og dermed en god stund til neste gang jeg behøver å bytte.

Neste lille mod var å få opp litt info om hva som er on tap. Har tidligere benyttet en liten laminert sak der jeg har skrevet og strøket ut etter hvert som innholdet endres. Dog ville jeg ha noe litt mer fancy, og jeg hadde et lite nettbrett liggende som ikke ble brukt til stort. Litt fikling i Photoshop og et par selvklebende borrelåsbånd fikset dette elegant! :)

Nogle bilder:

5 kg CO2 på plass

Et noget røft kutt, men det duger ;)

Tablet på plass :)

Ordinary Bitter på tapp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar