Fikk testet den nye gassbrenneren, da den gamle kjelen til oppvarming av skyllevann funker dårlig på induksjonstopp (har flyttet bryggelokasjon og oppgradert kjøkkenet). Brenneren fungerte utmerket, veldig fornøyd. Ca. 20 liter fra springvannstemperatur til kok tok litt under 20 min. Og det var mer guffe å gå på, så det blir nok bra når batchstørrelsen økes!
Oppskrift:
Grain bill:
5.1 kg Pale Ale Malt
0.34 kg Melanoidin (substitutt for Victory)
0.34 kg Münchner I
0.227 kg Hvetemalt
Hop bill:
19 g Magnum @ 60 min (substitutt for Horizon)
14 g Cascade @ 10 min
14 g Centennial @ 10 min
14 g Cascade @ 0 min
14 g Centennial @ 10 min
Misc:
Whirlfloc tablet
Yeast nutrient (servomyces)
Yeast: WLP001 California ale (2 l starter)
(oppskrift som var waaaaaaay off i flere retninger - på tide å skifte bryggeprogram?)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar