Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

lørdag 30. mai 2015

Haandbryggeriet Ølfestival 2015

Vårens høydepunkt for min del var endelig kommet: Haandbryggeriet ølfestival. De siste to årene har jeg forsøkt å komme meg hit, men jobb og annet har stukket kjepper i hjulene. I år var jeg fast bestemt på å ta turen uansett. Sammen med 4 kollegaer tok vi turen til Drammen fredag ettermiddag.

Vel fremme på Brakerøya, ti minutter før åpning, møtte vi en liten kø allerede. Køen for de som ikke hadde forhåndskjøpt billett var derimot fraværende... Nuvel, innslippet gikk relativt raskt, og vi bestemte oss for å kjøpe ekstra poletter umiddelbart for å slippe eventuell kø senere. Deretter var det å sikre et bord før gildet kunne starte. :)

Selve arrangementet fungerte veldig bra, sjelden kø på de ulike bryggeristandene, hyggelige folk som velvillig delte informasjon om bryggene, toalettløsningen fungerte utmerket. Det eneste stedet man opplevde kø var på matserveringen. Denne tok ca. 1 øl å komme seg igjennom, så det fungerte bra. Mot slutten av kvelden var det tomt for enkelte brygg, men generelt virket det som det var plenty av de ulike ølene.

Festivalposter
Jens Og Terje (Haandbryggeriet/Aass)

Jaipur IPA (Thornbridge)

Bear State (Thornbridge)Farmhouse IPA (Brouwerij Kees)

Kriek Van Mortagne (Brouwerij Alvinne)
Pale Ale Citra (Brouwerij Kees)

Redneck IPA (Nøisom)

Bloody 'Ell (Beavertown) 
Hoppy Berliner Weisse (Brasserie du Mont Salève)

The Gose Strikes Black (Beavertown)

Rio Reserva (De Struise Brouwers)

Gluttony (Amager Bryghus)

Raspberry Lemon Saison (Partizan Brewing)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar