Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

fredag 5. mai 2017

Humlehage 2017: Våren

Endelig har vinteren spilt ut siste kort, og våren har fått fotfeste i hjertet av Vestfold! Med temperaturer rundt 20 grader C er det godt å gjøre litt utearbeid. Og på høy tid å vedlikeholde humlehagen etter vinteren.

For å slippe arbeid med gressklipper, gresstrimmer og ryddesag gjennom sommeren, bestemte jeg meg i år for å legge duk dekket med flis i humlehagen. I tillegg hadde jeg en liten plan om en landgang bortover med et gjerde mot jordet nedenfor, men dette får nok vente til neste år. Humlebedene har fått ny plantejord og gjødsel, og de første tegn av liv er på plass, helt i rute i forhold til fjoråret. Satser på enda bedre avling i år!

Etter hvert som humla vokser fram vil jeg sørge for klatreverk til wirene der oppe i lufta. Har en ny plan på opplegg her, så sannsynligvis blir det ikke "murertråd" som tidligere år. Mer om dette i en senere post. Her er noen stemningsbilder fra uka som har gått:

Påbegynt arbeid med duk og flis

Ferdig!

Lille hjelper er med! Stjal noen belegningsstein for å avgrense bedene (mulig fruen vil ha disse tilbake...)"Landingsstripa"Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar