Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

fredag 12. juli 2013

Nytt bryggeri - Status

Litt lite aktivitet i lauget for tiden grunnet sommerferiering, flytting og festivaltid. Men en ny komponent til det nye bryggeriet er ankommet fra Gasservice, en justerbar regulator 0-2 bar. Etter å ha løsnet regulatoren fra slangen på den nye brenneren, ble det klart at den ikke passet den nye regulatoren, noe man egentlig hadde forutsett. Løsningen ble å fjerne koblingen på slangen, sette i en ny og stramme til med en slangeklemme og deretter feste den nye regulatoren. Nå ventes en pakke fra MoreBeer med diverse koblinger, motstrømskjøler og annet snadder, så er det bare å montere bryggeriet og utføre noen testkjøringer.

Regulatoren er denne(http://www.gasservice.no/default.asp?k=69&id=111&aid=276 - art.nr. 306204):


4 kommentarer:

 1. Hei.
  Har akkurat gått til innkjøp av en blichmann burner og trenger og løse probleme med regulatoren. Hvordan har dette funket for det? kappet du ledningen etter regulatoren å bare koblet på denne istedet? evt hvordan fungerer denne til justere brenneren? Hadde satt pris på en "How to" guide;)

  takk for fin side

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg kappet ledningen til orginalregulatoren ja, og koblet på den nye. Fungerte meget bra den, tenn opp og juster til du får blå flamme. Så må du justere vindskjoldet på selve brenneren om det blåser litt der du holder på (greit å ha mest mulig ly).

  Veldig fornøyd med brenneren, har dog solgt den nå da vi skal gå over til elektrisk system grunnet innendørs brygging.

  SvarSlett
 3. Flott, takk! Hvilken kobling brukte du til å koble den på ledningen?

  SvarSlett
 4. Godt spørsmål! :) Det husker jeg ikke i farta.. Antakelig noe jeg hadde liggende. Du finner sikkert noe på Biltema eller lignende.

  SvarSlett