Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

søndag 2. februar 2014

NM 2014 - Publikumsfavoritten: Arrangementet

Da var man vel hjemme etter førstereis til NM - Publikumsfavoritten 2014. Det var en meget artig opplevelse med mye godt øl, mange hyggelige bryggere og et godt gjennomført arrangement. Det smakte også godt med mange hyggelige tilbakemeldinger på øl og kjeks samt en 21. plass og dermed også premiering. Komplett resultatliste kan finnes på Norbryggs hjemmesider. Såvidt jeg kan telle er det 97 øl påmeldt, så en 21. plass er vi fornøyd med for år 1 :)

Dagen startet med en litt knotete fremføring mot Kanonhallen, da Google maps på telefonen insisterte på en sinnsyk rute som ikke sto i stil med infrastrukturen og overhodet ikke førte frem til Peter Møllers vei. Det ble en del omveier før man i stedet valgte å kjøre på instinktet og dermed komme riktig :)

Vel fremme ble bilen parkert utenfor det vi trodde var inngangen man skulle bruke (noe som i retrospekt ikke var korrekt, men dog en god parkeringsplass). For den som måtte lure til neste års arrangement er døgnprisen kr 110,- utenfor Kanonhallen. Ytterligere tid ble slått ihjel på Peppes med mat, øl og vin. Litt over kl 16 bestemte vi oss for å prøve lykken med opprigging da det allerede var en del aktivitet i hallen.

Vel opprigget ble det tid til en del sampling fra øvrige bryggere før dørene ble åpnet for den gemene hop. Øl og kjeks gikk ned på høykant og det kan meldes om svært god stemning. Det eneste man kunne ønske en forbedring på arrangementsmessig var info fra PA-anlegget. Vi sto ca. midt i hallen og hørte kun bruddstykker av det som ble meddelt (noe som vel betyr at de "lengre nedenfor" oss ikke kunne ha fått med seg stort av beskjedene som ble gitt). Dette, kombinert med stadig økende promille hos de besøkende, førte til at folk kom med stemmepoletter etter at stemmebøssene var samlet inn. Litt kjedelig, men vi var nok ikke de eneste som satt igjen med poletter på slutten av kvelden :)

Da er det bare å gjøre seg ferdig med øl som skal inn til flaskekonkurransen, så sees vi garantert til neste år! Tusen takk til alle som var innom, og takk til Norbrygg for et flott arrangement!

Photos:
4 av polettene vi fikk som aldri ble med i bøssa...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar