Har gjort følgende SG-målinger underveis:
23.06.14 (dag 11): 1.016 (6,9 brix). Økt temp til 19 grader C (+-0,5 i diff)
25.06.14 (dag 13): 1.016 (6,9 brix). Økt temp til 20 grader C (+-0,3 i diff)
26.06.14 (dag 14): Tok en liten smaksprøve, og følte det var litt mindre aroma enn ønsket. Tilsatte derfor 35 g Cascade + 35 g Centennial dry hop
29.06.14 (dag 17) tenkte jeg at nok var nok, og satte karet til cold crash.
I dag har karet stått ved ca 4 grader C i et par døgn, og jeg bestemte meg for å tappe på fat. FG ble målt til 1.014 (6.5 brix), noe som gir en ABV på ca. 4.1 %.
Da bør vel første prøvesmak være innen rekkevidde til helga! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar