Om oss

Denne siden omhandler bryggerlauget Svarstad Ølbryggerlaug, SØL for short. Her vil vi publisere litt info om bryggingen, bilder og video.

tirsdag 23. juli 2019

V8-motorblokkølbærer

Altså. En "ølbærer" utformet som motorblokka til en V8'er. Etter inspirasjon fra utallige eksemplarer som finnes av denne typen på the interwebs, serieproduserte jeg tre stykk i løpet av en kveld og en formiddag. Startet med å finne diameteren på flaskene som skulle passe i, fant et egnet hullbor og la til litt rom på sidene. I mitt tilfelle ble lengden på dette bordet 44 cm. Når disse var ferdige bygget jeg resten av kassen rundt disse (nøyaktige mål kan evt. framskaffes for spesielt interesserte).

Det går med litt materialer, jeg brukte avkapp jeg hadde liggende, samt en dæsj lim og noen skruer. Jeg brukte også dykkert med trykkluft for å forenkle liming av enkelte deler. Som håndtak ble en stump armeringsjern nyttet, gjennomhullet i endene og låst fast med en låsesplint. Gjennomhulling av dette jernet var nok den mest krevende delen av prosjektet, sleit ut et par bor (de knakk) :)

Da er det bare å laste i 8 "stempler", a.k.a. ølflasker og gi de bort til en stk far og to stk onkler.
OPPDATERING 16.04.2020
Har omsider fått en av disse i retur, i håp om å få den fyllt opp igjen :) Så da har jeg fått tatt noen mål også:

4 kommentarer:

 1. Hei! Spesielt interessert hadde satt veldig pris på målene, hvis du ønsker å dele :-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Nå har alle kassene forsvunnet fra mine hender, men jeg skal gjøre et forsøk på å få tak i disse målene (da jeg ikke finner igjen orginaltegningen...). Oppdaterer denne posten når jeg har fått det på plass.

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Hei. Dessverre har jeg ikke fått tak i målene...

   Slett